Spring naar hoofd-inhoud

Ik wil info

Ik voel

De patiënt verdient zorg die zijn totale gezondheid ondersteunt, zowel fysiek als mentaal. Als je worstelt met depressie, angst, verslaving of andere mentale of emotionele problemen die je dagelijks leven verstoren, zijn wij er om je te helpen in je zoektocht naar hulp.

 

Sibe wijst jou de weg!

Ben jij of ken jij iemand die nood heeft aan extra begeleiding, aanpassing aan de woning,  thuishulp of andere zaken? Neem gerust met ons contact op! Wij gaan met jou op zoek naar je concrete hulpvraag. Op basis van die hulpvraag verwijzen wij jou door naar één van onze partners. Je staat er niet alleen voor, Sibe helpt jou bij het organiseren van afspraken bij de juiste voorziening.

We kunnen een intakegesprek zorg en welzijn aanvragen bij jouw mutualiteit. Iemand van de Dienst Maatschappelijk Werk neemt met jou contact op om je verder te begeleiden.

Ben je mantelzorger van een chronisch zieke patiënt die weerstand biedt t.o.v. hulp? Ook voor hen kunnen wij hulp voorzien door beroep te doen op Zorg 24 en Cape.

Mochten er psychologische problemen de bovenhand nemen doen wij beroep op het Mobiel Crisisteam. Zij worden in samenwerking met de huisarts gecontacteerd op uw vraag.

Lezingen en workshops door De Hoofdzorg

De Hoofdzorg organiseert regelmatig workshops en lezingen om het zelfinzicht te vergroten. Anderzijds worden ook praktische tips en technieken...

Lees meer

Palliatieve zorg, wat is dat nu?

Palliatieve zorg roept bij iedereen wel enkele betekenissen op. Vaak wordt het verward met terminale zorg. Deze verwarring zorgt ervoor dat...

Lees meer