Spring naar hoofd-inhoud

Ik wil info

Ik zoek

Het is niet altijd even gemakkelijk om je weg te vinden binnen het kluwen aan organisaties in de zorgsector. Weinig mensen weten waar ze terecht kunnen voor welke vragen.

 

Informatie

Om patiënten te helpen tijdens hun zoektocht naar de juiste organisaties, hulpverleners of diensten is een centraal informatiepunt uiterst belangrijk. Jammer genoeg is deze nog niet kant-en-klaar. Toch garanderen wij u dat verschillende partners hiermee aan de slag gaan en dat er spoedig sprake zal zijn van een informatiepunt waar men op maat gemaakte informatie kan verkrijgen.

 

Intussentijd kun je met je vragen telkens terecht bij de dienst maatschappelijk werk van jouw mutualiteit of op de sociale dienst van je ziekenhuis. Ook kun je ons altijd een mail sturen via info@samenisbeter.be en wij proberen jou zo goed mogelijk te begeleiden naar de juiste partner.

 

Ga je liever zelf op zoek? Hier vind je alvast een ongelimiteerde oplijsting van enkele interessante websites

 

Infosessies

Sibe organiseert vaak verschillende infosessies, vormingen en opleidingen voor zowel mantelzorgers als professionals. We focussen ons op verschillende onderwerpen die voor jou nuttig kunnen zijn. Bekijk zeker onze kalender voor een overzicht.

Foton

Foton is een organisatie die voor iedereen met (een vermoeden van) dementie zorg draagt. Wil je meer over hen te weten komen? Bekijk zeker het...

Lees meer

Logo Brugge-Oostende

Ken jij Logo Brugge-Oostende al? Ze zijn gekend voor het ondersteunen van lokale organisaties om in hun werking in te zetten op een gezonde leefstijl...

Lees meer