Spring naar hoofd-inhoud

In de kijker

Ambassadeurs in de kijker


 

Heidi Tanghe En Dirk Van Gheluwe

Heidi Tanghe zit in het dagelijks bestuur van De Koepel en is medewerker van het BZIO. Haar man Dirk is chronisch patiënt.

Lees meer

Lieve Bertho

Lieve Bertho is zelf chronisch patiënt. Ondanks haar ziekte blijft Lieve positief en maakt ze er het beste van. Ze juicht initiatieven zoals Sibe alleen maar toe.

Lees meer

Katrien Matthijs

Katrien Matthijs is apotheker werkt sinds een paar maand mee aan het project De Koepel. Dankzij deze samenwerking krijgt ze heel veel dankbaarheid en heeft ze een nauwer contact met de mensen.

Lees meer

Partners in de kijker


 

Eerstelijnszone Houtland en Polder

De Eerste Lijnszone Houtland - Polder is er voor elke burger in de regio met specifieke aandacht voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Kwetsbaarheid zowel op maatschappelijk, medisch of welzijnsvlak.

Lees meer

Foton

Foton is een organisatie die voor iedereen met (een vermoeden van) dementie zorg draagt. Wil je meer over hen te weten komen? Bekijk zeker het artikel!

Lees meer

Logo Brugge-Oostende

Ken jij Logo Brugge-Oostende al? Ze zijn gekend voor het ondersteunen van lokale organisaties om in hun werking in te zetten op een gezonde leefstijl en leefomgeving.

Lees meer