Spring naar hoofd-inhoud
7 februari 2020

Vorming: Zorg-Esperanto

Zorg-Esperanto wordt in heel wat instanties steeds meer gezien als een helpend instrument. Dit komt vooral doordat hij gegroeid is vanuit de concrete zorgpraktijk.

Zorg-Esperanto sluit naadloos aan bij het intuïtieve aanvoelen van zorgverleners en is helpend om op een heldere manier zorgdoelen te bepalen en te formuleren. 

 

In het voorbije jaar vonden de eerste infosessies en train the trainers plaats. We delen hier enkele van de vele positieve reacties:

  • Prachtige methodiek. Wat zou de 'zorgverlenerswereld' er anders uitzien als iedereen doordrongen was van Zorg-Esperanto.    
  • Waar je in praktijk soms het gevoel hebt 'vast te zitten' bij bepaalde situaties, verbreedt Zorg-Esperanto opnieuw je horizon.         
  • Zorg-Esperanto biedt op één A4 een praktisch bruikbaar hulpmiddel dat ik voortdurend gebruik.
  • Je voelt dat Zorg-Esperanto vanuit de praktijk komt en doorleefd is. 
  • Zorg-Esperanto: eenvoudig, transparant, goed doordacht, opgesteld door mensen met heel veel inzicht, ervaring en stielkennis.

Zorg-Esperanto is complementair aan en compatibel met verschillende andere tools die recent werden ontwikkeld, zoals Doelzoeker, Clever, Samenspraakfiche.

Zorg-Esperanto blijkt bijzonder geschikt als gemeenschappelijke taal binnen multi-disciplinair overleg omdat iedere sector en iedere beroepsgroep eigen kaders en taal erin kan herkennen en onderbrengen.

Ieders uniciteit en specificiteit wordt in Zorg-Esperanto gerespecteerd.  Ook in de onderwijswereld werd Zorg-Esperanto ondertussen opgepikt.

 

Praktische info:

  • Van 9.30 tot 16.30 uur (onthaal vanaf 9 uur)
  • Deelnameprijs: 109 euro, inclusief broodjeslunch en een exemplaar van het boek en werkschrift Zorg-Esperanto.
  • Inschrijven: via dit formulier. Wij sturen u de factuur via e-mail. Na betaling van de factuur bent u definitief ingeschreven.

Wanneer?

7 februari 2020 - 09:30 tot 16:30

Waar?

Familiezorg West-Vlaanderen vzw
Biskajersplein 2
8000 Brugge
België


Ik wil meer info over:

Heb je extra vragen of vind je niet de correcte info?

Vraag het aan Sibe.

Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Ben je graag op de hoogte van het laatste nieuws? 

Lees onze nieuwsberichten

Benieuwd naar ervaringen met onze organisatie?

Maak kennis met onze ambassadeurs