Spring naar hoofd-inhoud

Steunpunt mantelzorg deelt Webinar: Mantelzorg in tijden van Covid 19

Onlangs organiseerde steunpunt mantelzorg de Webinar: Mantelzorg in tijden van Covid-19. Voor de mensen die de Webinar niet konden bijwonen werd de link online geplaatst.

Ben jij mantelzorger of ben je bezig met het thema mantelzorg? Stel je je vragen omtrent de beleving van mantelzorgers in tijden van Covid-19?

Bekijk dan deze Webinar!

 

Ben je geïnteresseerd in het onderzoeksrapport 'De beleving van mantelzorgers in tijden van Covid-19'? Dat kan ook als je deze link volgt.

De presentaties van de sprekers en de vertaling van de presentatie van Francesca Centola kan je nalezen op onze website via deze link. In de loop van de week zullen we de vragen van de deelnemers en de bijhorende antwoorden aanvullen op deze pagina. Op zoek naar inspiratie om mantelzorgers te ondersteunen? Neem een kijkje in het draaiboek ‘Bouwstenen voor lokale netwerken mantelzorg, van verbinden tot erkennen’.

 

 

Heb je nog suggesties of vragen? Contacteer ons op info@steunpuntmantelzorg.be of via 02 515 04 42.

Neem zeker ook een kijkje op hun website www.steunpuntmantelzorg.be voor meer informatie over mantelzorg, ons vormingsaanbod en schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief.

Ik wil meer info over:

Heb je extra vragen of vind je niet de correcte info?

Vraag het aan Sibe.

Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Benieuwd naar onze acitviteiten en infosessies?

Bekijk onze kalender

Benieuwd naar ervaringen met onze organisatie?

Maak kennis met onze ambassadeurs