Spring naar hoofd-inhoud

Survey FAITH

Aangezien de kwaliteit van patiëntenzorg staat of valt met de kwaliteit van gezondheidszorg zelf, is uw mening van groot belang.

 

Het 'Federated Consortium for the Appraisal of Integrated Teams in Health in Belgium' (FAITH) begeleidt 12 projecten rond geïntegreerde zorg voor chronisch zieken. De bedoeling is om de zorg voor mensen met een chronische aandoening beter te stroomlijnen, waarbij zorgverleners en -instellingen beter samenwerken rond en met de patiënt zodat die kan rekenen op betere zorg én een betere levenskwaliteit.

Aangezien de kwaliteit van patiëntenzorg staat of valt met de kwaliteit van gezondheidszorg zelf, is uw mening van groot belang. Met deze vragenlijst beoogt FAITH inzicht te krijgen in uw ervaring als medewerker binnen de gezondheidszorg. Graag wensen we u enkele vragen te stellen omtrent de samenwerking die u ervaart met andere zorgverleners, uw eigen welbevinden en de tevredenheid die u ervaart in uw huidige functie.

We garanderen u ten allen tijde volledige anonimiteit. De door u gegeven antwoorden kunnen niet gekoppeld worden aan uw identiteit.

 

De link naar de survey vindt u hier: https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0ptJFnVP2vi0765

Voor meer informatie kan u terecht op onze website: https://www.integreo.be/nl

 

 

Ik wil meer info over:

Heb je extra vragen of vind je niet de correcte info?

Vraag het aan Sibe.

Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Benieuwd naar onze acitviteiten en infosessies?

Bekijk onze kalender

Benieuwd naar ervaringen met onze organisatie?

Maak kennis met onze ambassadeurs