Spring naar hoofd-inhoud

Foton

Foton is een organisatie die voor iedereen met (een vermoeden van) dementie zorg draagt. Wil je meer over hen te weten komen? Bekijk zeker het artikel!

Foton biedt een uitgebreid documentatiecentrum over dementie. Je kunt bij ons terecht voor informatie op maat, ondersteuning en/of (thuis) begeleiding door dementieconsulenten.

Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten zoals muzieknamiddagen, ontmoetingsmomenten en vormingen voor personen met dementie en hun mantelzorgers alsook voor professionals. We sensibiliseren het brede publiek rond dementie via vormingen en/of projecten.

Dit is een interessant weetje over Foton

Wij zijn een initiatief van Familiezorg West-Vlaanderen. We behoren tot één van de negen erkende expertisecentra dementie in Vlaanderen.

Foton voorstellen met een bijpassende quote doen we zo

“Een foton is een ultraklein lichtdeeltje, zo goed als onzichtbaar voor het blote oog. Dementie is een ingrijpende ziekte die heel wat teweeg brengt, ook in de familie. Zonder dit te miskennen speurt Foton deskundig en respectvol naar lichtpunten, leven en ontmoeting in elke concrete situatie.”

Je kan ons hier bereiken

Breng ons een bezoek: Fotonhuis ,Biskajersplein 2, 8000 Brugge

Bel ons op: 050 44 67 93

Stuur je liever een mail: foton@dementie.be,

Bezoek onze website: www.familiezorg-wvl.be, www.dementie.be/foton

Het Fotonhuis is open van maandag tot vrijdag van 8.45 tot 12.15 uur en van 14 tot 17 uur.

Heeft u een dringende vraag buiten de kantooruren? We helpen u graag verder via tel. 050 33 02 70.

 

Wil jij ook bij ons in de kijker staan? Vul dan dit document in, en stuur het door naar lies@samenisbeter.be. Dan publiceren wij jou ook op onze website!