Spring naar hoofd-inhoud

Logo Brugge-Oostende

Ken jij Logo Brugge-Oostende al? Ze zijn gekend voor het ondersteunen van lokale organisaties om in hun werking in te zetten op een gezonde leefstijl en leefomgeving.

We begeleiden lokale besturen, ondersteunen onderwijspartners en werken samen met  zorg- en welzijnsorganisaties ende bedrijfssector. Verder bouwen we bruggen tussen al deze organisaties. Zo bundelen we alle inspanningen om inwoners in onze regio gezonder te laten leven. We stellen daarnaast ook advies over de invloed van het milieu op je gezondheid ter beschikking voor alle inwoners en organisaties in ons werkingsgebied. Dit advies wordt gegeven door onze eigen medisch milieukundige.

 

Wij gaan samen voor...

Wij zetten ons in voor meer mensen in beweging, gezondere eetgewoontes, veerkrachtige personen, gevaccineerden, mondgezondheid, positieve invloed van milieu op onze gezondheid, voorkomen van kanker en het vroegtijdig opsporen ervan, minder valpartijen bij senioren en als last but not least, minder rokers, drug- en alcoholgebruikers.

Dit is een hele pannekoek aan zaken waar wij naar toe streven, maar samen met onze lokale besturen staan wij achter onze visie en missie! Hoe we aan deze doelen komen? Wel, we gebruiken hiervoor wetenschappelijk onderbouwde methodieken van Vlaamse partnerorganisaties. Deze worden telkens afgestemd op lokale noden.

 

Dit is een interessant weetje over Logo

Brugge-Oostende is niet de enige Logo in Vlaanderen. Er bestaan nog 14 andere Logo's die elk hun eigen werkingsgebied hebben. Allen samen streven naar een gezonder Vlaanderen!

 

Dit is een bijpassende quote...

'Gezondheid troeft!' omschrijft perfect waar we als Logo naartoe streven.

 

Hier kun je ons bereiken

Neem gerust een kijkje op onze website www.logobrugge-oostende.be of mail je vraag naar info@logobrugge-oostende.be. We helpen je altijd zo goed mogelijk verder en brengen je in contact met andere relevante partnerorganisaties.

 

Wil jij ook bij ons in de kijker staan? Vul dan dit document in, en stuur het door naar lies@samenisbeter.be. Dan publiceren wij jou ook op onze website!