Spring naar hoofd-inhoud

Zorgcentrum Cassiers Vladslo

Maak kennis met Zorgcentrum Cassiers Vladslo, één van onze meer dan 90 partners.

Wie zijn wij?

Het Zorgcentrum Cassiers Vladslo bestaat uit vier 'onderdelen'. Als eerste is er het Lokaal Dienstencentrum 'De Klaproos'. Zij gingen open op 1 oktober '20 en ontvangen senioren op uit groot-Diksmuide om elkaar te ontmoeten.

Als tweede is de Minder Mobiele Centrale Diksmuide een onderdeel van Zorgcentrum Cassiers Vladslo. De vrijwillige chauffeurs die voor MMC rijden geven hun bijdrage aan het welzijn van Diksmuide. Nood aan een chauffeur om je naar je bestemming te brengen? Neem met hen contact op!

Daaropvolgend is er ook nog het Centrum voor Dagverzorging 'Het Kloosterhof'. Het DVC brengt thuiswonende ouderen overdag samen en bieden verschillende zorgen en diensten aan.

Als laatste kun je bij Zorgcentrum Cassiers Vladslo terecht als je nood hebt aan een huishoudhulp met dienstencheques! Hiervoor werken ze samen met Partoe.

 

Wij werken met kwetsbare- en eenzame inwoners, vrijwilligers en mantelzorgers afkomstig uit Groot Diksmuide.

 

Dit moet je zeker onthouden over ons

Wij zorgen ervoor dat elke zorgvraag met de nodige zorg wordt beluisterd en in discretie wordt behandeld. Daarnaast zetten wij in op buurtwerk onder het idee 'Samen sterk!' en bieden wij persoonlijke begeleiding voor iedereen die hier nood aan heeft.

Dit is een quote die bij ons past

Samen sterk!

Je kunt ons hier terug vinden

U kan ons volgen via onze nieuwsbrief of facebook Lokaal Dienstencentrum Vladslo De Klaproos

Telefonische bereikbaar op 051/43.44.34 of 0491/61.36.15

Via mail: patricia.azou@wzccassiers.be of deklaproos@wzccassiers.be

Via onze website: www.cassierswzc.be

 

Wil jij ook bij ons in de kijker staan? Vul dan dit document in, en stuur het door naar lies@samenisbeter.be. Dan publiceren wij jou ook op onze website!