Spring naar hoofd-inhoud

Privacy Policy

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Het Sibe-project hecht erg veel belang aan de bescherming en de verwerking van uw persoonsgegevens. Al sinds de start van het project gaan wij voorzichtig om met de vertrouwelijkheid en de bescherming van uw gegevens. Wij zorgen er dan ook voor dat ze beschermd zijn, we bewaren ze intern en delen ze nooit zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt uw gegevens ook inkijken door ons een verzoek te sturen. Het Sibe-project eerbiedigt de persoonlijke levenssfeer van alle bezoekers van deze website. Op deze website worden persoonsgegevens verzameld. Dat is met name het geval wanneer u elektronische formulieren invult omdat u zich wil abonneren op een nieuwsbrief of omdat u bepaalde informatie wil opvragen. De persoonsgegevens (zoals uw naam, adres, e-mail enz.) worden uitsluitend verzameld als u die gegevens op eigen initiatief met ons deelt. De websitebeheerder houdt zich aan de wettelijke voorwaarden inzake vertrouwelijkheid die in België van toepassing zijn en zal uw persoonsgegevens nooit met derden delen. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en de Verordening van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, heeft u het recht om gegevens over uw persoon in te kijken en te corrigeren.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer, tablet of smartphone worden geplaatst als u een website bezoekt.
Een cookie bevat informatie die toelaat om uw browser te herkennen en om rekening te houden met uw eerdere activiteiten (taalkeuze, nieuwsbrieven, ...).
De server van de website kan enkel zijn eigen cookies lezen en heeft geen toegang tot andere gegevens op uw computer of mobiel toestel.

Via uw browserinstellingen kun u de installatie van cookies weigeren of beheren. U kan ook op elk moment de al geïnstalleerde cookies van uw computer of mobiel apparaat verwijderen.

Welke cookies gebruikt onze website?

Onze website gebruikt functionele cookies (in hoofdzaak tijdelijke cookies) om het gebruik van onze website mogelijk te maken en/of te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Zodra u uw browser sluit worden deze cookies gewist.

Derde-partij-cookies zijn cookies die beheerd en geplaatst worden door een derde partij (bv. YouTube, Twitter, Facebook, Vimeo, ...). Derde-partij-cookies zorgen er dus voor dat bepaalde gegevens door uw bezoek of gebruik van onze website aan derden verzonden wordt. Hiervoor verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen hierover op hun eigen websites daarover geven: Facebook, Twitter, Google/Youtube, Vimeo,... Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen.

Via onze website worden ook cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Google Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken (welke pagina's bezocht worden, hoe vaak, enz.). De gegevens zijn geanonimiseerd, zo worden IP-adressen bijvoorbeeld niet inzichtelijk gemaakt en is de informatie bijvoorbeeld niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke.


Download onze Privacy Policy hier.

Ik wil meer info over:

Heb je extra vragen of vind je niet de correcte info?

Vraag het aan Sibe.

Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Ben je graag op de hoogte van het laatste nieuws? 

Lees onze nieuwsberichten

Benieuwd naar onze acitviteiten en infosessies?

Bekijk onze kalender